Introductie
Mijn naam is Dirk Barnhoorn, eigenaar van Kluswijzer. Ooit ben ik met verbouwen begonnen als een hobby, maar wat is er mooier dan dat je van je hobby je beroep kunt maken? Voor mij is dit de reden geweest om Kluswijzer op te richten.

Mijn kracht is mijn jarenlange ervaring gecombineerd met een praktische kijk op hoe een klus het best aangepakt kan worden. Ik zal nooit een klus uitvoeren zonder eerst ter plekke de situatie te hebben bekeken en samen met de klant alle verschillende mogelijkheden doorgenomen te hebben. Dit alles met het doel om samen met de klant het beste eindresultaat te bereiken.

De offerte
Binnen enkele dagen na het oriƫnterende gesprek ontvangt de klant een overzichtelijke, vrijblijvende offerte met daarin een duidelijke omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden en de eventueel te leveren materialen. Uiteraard zijn hier voor de klant geen kosten aan verbonden.

De prijs
Kluswijzer werkt zowel op regiebasis (op basis van een uurtarief) als op basis van een vaste aanneemsom. De keuze is aan de klant.

bus

In de regio Haaglanden worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. Hieronder versta ik Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Delft en de Gemeente Westland.

vlok erkend